22 Mart 2009 Pazar

Sarhoş Penguen Gönüllü Bir Sosyal Sorumluluk Projesidir!


Sarhoş Penguen bu diyarlara geleli çok olmadı ama engellemelere ragmen her geçen gün büyüyen destekçi sayısı ona çok mutluluk vermekte.

Peki neden Sarhoş Penguen?

Sarhoş Penguen esasta dostluğu ve dostluk kadar sıcak birçok projeji içine almaya çalışmakta. Bundada siz değerli Sarhoş Penguen severlerin katkısı bizler için gerçekten çok değerli. Bunun nasıl olacağına dair açıklamaların ve sizlerden istediklerimizin ve bugün göze batan birkaç site önerimizin olacağı bu yazıyı biraz daha uzun tutacağız.

Etkinlik kapsamında bize düşen nelerdir?

Öncelikle bizler sizlere ulaşmaya çalıştık fakat penguenimizin profillerinin engellenme ihtimali baş gösterdi. Bu durumda bizde sizlerden ricada bulunmak durumundayız. Bizleri ne kadar çok arkadaşınızla paylaşır projeler konusunda aydınlatırsanız bizde o kadar çabuk geniş kitlelere ulaşmış olacağız.

Facebook ve myspace gibi sosyal ağlarda Sarhoş Penguen'in profilleri bulunmakta. Biz buralardan arkadaşlara ulaşmaya çalışıyoruz. Sizlerde desteklerinizle bizlere yardımcı olabilirsiniz. Bu sitelerde tüm arkadaşlarınızı davet ettiğiniz sadece bilgilerinizi kullanma amaçlı açılmış gruplara o kadar rağbet varken bizim gibi sorumluluk bilinci taşıyan ve toplumlara faydalı olmayı düşünen kişilere de yardımı esirgemeyeceğinizi düşünüyoruz.

Sarhoş Penguen adı altında irtibata geçtiğiniz kişiler kendilerini tanıtamazlar. Politika olarak benimsediğmiz bu durum sizlerin güvenliğini bizlerin ise güvenirliliğini sağlamaktadır. Sarhoş Penguen adı altında yardım amaçlı hiçbir uyarıyı dikkate almayınız, özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Projemiz hiçbir kar amacı gütmemektedir.

Sarhoş Penguen Projelerde Sizlerin Fikirlerini Bekliyor!

Sarhoş Penguen ekibi olarak projelerde sizlerden ilgi bekliyoruz. Projelerinizi siz bize gönderin biz sizin isminizle yayınlayalım destek arayalım. Bunun için ister bize mail atın istersenizde msn listenize ekleyin penguenlerimizden biri size cevap versin.

Unutmayın ki; birbirimizi ne kadar çok destekler ve insanlık yararına ne kadar çok iyi düşünürsek o kadar çabuk aydınlıklara ulaşırız. Kötü düşünceler bedenimizi saran yaban sarmaşıkları gibidir. Sadece bize zarar verir.

Dünyada bencilleşmeden yaşamalı ve bizim de amaçlarımızdan biri yararlı penguenseverleri kazanmak. Sarhoş Penguen'in tek çabası bulunduğu toplumun her alanda çıkarlarını gözetmek ve onlara faydalı olabilmektir.

Ve son olarak günün derlediğimiz siteleri:

1-www.clubpenguin.com - Sarhoş Penguen arkadaşlarının oyunlarını beğendi.

clubpenguin.com Disney yapımı bir site ve bizde gerçekten çok kalıcı bir izlenim bıraktı. Üye olduğunuz takdirde oyunları oynayabiliyorsunuz ve bizce 5-12 yaş için oldukça uygun bir site. Tabi her yaştan insan da eğlenebilir kanaatimizce.

2-sozluk.sourtimes.com - Sarhoş Penguen sözlük kullanmaktan hoşlanır.

Ekşi Sözlük çoğu internet kullanıcısı tarafından bilinen bir site ve bizde bugün yazımızda ona yer vermek istedik. Türevleri zamanla türesede Ekşi Sözlük bizim için vazgeçilmez bir kaynak. Sizlere ulaşmadan önce Ekşi Sözlük yazarları sayesinde bilgilerimizi önce kontrol edip her gün tekrar karşınıza çıkıyoruz ve sözlük bize öğrenmenin yeri ve zamanı olmadığını gösteriyor.

3-www.fazilsay.com - Sarhoş Penguen Fazıl Say hayranıdır.

Sosyal sorumluluk projemiz kapsamında değerli sanatçılardan da faydalanacağız ki bunların içinde Sarhoş Penguen'in en değer verdiği sanatçı Fazıl Say. Dünya'nın önde gelen müzik adamlarından biri olan Say melodimizi dünyaya duyurmakta. Dev salonlarda verdiği konserlerle ülkemizi temsil yönünden en başarılı sanatçımız olarak Fazıl Say'ı görüyoruz. Son dönemlerde tatsız çekişmelerle karalanmaya çalışılsada biz Fazıl Say'ı en derin duygularımızla destekleyerek müzik hayatında sonsuz başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder