25 Mart 2009 Çarşamba

Sarhoş Penguenden Bir Sosyal Sorumluluk Projesidir!


Yaklaşık dört gündür Sarhoş Penguen'i tanıyoruz ve artık içimizden biri olmaya başladı. Ancak Sarhoş Penguen'i bazıları anlamamak için o kadar çabalıyor ki Penguen çileden çıkmaya başladı. Tekrar tekrar buraya yazıyorum;

SARHOŞ PENGUEN BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİDİR

Kısacası Sarhoş Penguen insanların sorunlarına eğilen, çatışmaları azaltan ve görüşü her ne olursa olsun insanları birleştirmeyi amaçlayan bir arkadaşımız.

Peki bizi bu yazıyı yazmaya iten nedir?

Sarhoş Penguen projesini 20 Mart 2009 da başlatmamızdan bu yana destekçi sayımız da hem facebook üzerinden hem hocam.com üzerinden artmakta. Yalnız bazı arkadaşların politikamız olan tanışmamak sadece felsefeyi paylaşmak amacının dışına taştığını gördük.

Politikamız gereği penguen adıyla yazışan arkadaşlar sizlerle tanışamazlar. Aksi takdirde Sarhoş Penguen güvenirliliğini tehlikeye atmış olur. Lütfen penguenimiz adına konuşan arkadaşların isimleri pozisyonları ile ilgili sorular sormayınız. Ayrıca penguen adı altında sizden özel bilgilerinizi isteyen kimselerle güvenliğiniz için bilgilerinizi paylaşmayınız. Hiçbir penguen size özel bilgilerinizi sormaz.

Bu uyarıyı Sarhoş Penguen kendi felsefesinin anlaşılması ve güveninirliğinin sağlanması açısından yapmak istemiştir. Son olarak;

Önemli olan ismimiz ya da cismimiz değildir. Beraber başarabileceklerimizdir.

SARHOŞ PENGUEN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder