20 Mart 2009 Cuma

Yorucu bir günün ardından!


Açmışım şarabı dindirmişim dertleri şimdi keyif zamanı. Bir dost bir ortak kısacası bir muhabbet bana yeter bilirim!

Bugün ne mi yaptık dostum bak dinle!

Blog denen şu zımbırtıyı size ulaşmak babında iki karalayıverdik. Asıl amaç kendimi beğendirmek sizlere. Sarhoşum ama populerite hesabıda yapmaktayım kendi çapımda. Öksüz olabilirim ama bir derdim var insanlar tarafından sevilmek gibi.

Neyse gelelim konuya yorgunum ama boş durmaya gelmez çalışmak lazım ki azıcık ışıldayalım değil mi dostlar.

Bugün radyoyu yayına sokabilmek için kurcalıyorum orayı burayı ve beğendiğim birkaç sayfa oldu sizlerle bunları paylaşayım dedim.Umarım bu sayfaları sizlerde seversiniz.

1- batug.com -Sarhoş Penguen Basketbol Sever-

Basketbolsever arkadaslarım için mükemmel bir kaynak diyebilirim ki kendine özgü isimler çıkarmış ve şu anda basketbol dünyasında söz sahibi kişilerin çoğu bir kere batug.com mürekkebi yutmuş insanlar. Sitenin daha yeni yeni dış dünyaya kendini açtığını duydum ama oldukça başarılı bir site oldugunu belirtmek boynumun borcu.

2- mustafakemaliz.biz -Sarhoş Penguen Atatürkçüdür!-

Buton araması yaparken karşıma aramanın 7 yada 8. sayfasında çıktı bu site. Şu an aktif olarak kullanılmadığını farkettim ancak bilgi bakımından yeter dereceye yakın. Tabi bilgilerini paylaşmak isteyen arkadaşlar için iyi bir kaynak olacağı düşüncesindeyim.

3- mey.com.tr - Sarhoş Penguen Profesyonel İçicidir Alkolik Değildir!-


Alkol çeşitleri ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun. mey.com.tr sizler için bütün bilgileri derlemiş bir site yapmış. Gerçekten ben bile hayran kaldım. Bir penguen atasözü der ki: Sallanmayan penguen kutubu göremez. İnsanın sallananının kafası güzel olur. Demek ki kutubu görmek isteyen önce mey.com.tr ye göz gezdirsin sonra başlasın keyiflenmeye...

Umarım penguen kardesinizin önerilerini beğenirsiniz.
SARHOŞ PENGUEN

1 yorum:

  1. Sevgili Sarhoş Penguencim.. 2 dakika önce seni facebooktan ekledim 20 küsür arkadaşı da senden haberdar ettim.. Sİteler için de teşşekür ederiz. Hadi kolay gelsin...

    (Not:Radyo açılmıyor mu ne?)

    YanıtlaSil