10 Nisan 2009 Cuma

Sarhoş Penguen Hayatı Seveni Sever!

Arkadaşlarım;

Yakın bir zaman içerisinde ilk projemiz için toplanmayı öneriyoruz. Biz Sarhoş Penguen ekibi olarak yer ve zaman belirleyeceğiz ve gönüllülerimizden katılmalarını bekleyeceğiz.

Mail kutumu açtım bugun ve gördüm ki birkaç mail gelmiş. Penguen nerede bunca zamandır diye. Takip edilmek hoş bir duygu yalnız Sarhoş Penguen'imizin birkaç probleminden dolayı bu arada yazamadık ve sizlerden uzak kaldık.

Ancak penguen geri döndü. Şimdi Penguen bir buluşma bekliyor.

Birkaç mail gelmiş proje paylaşımı ile ilgili toplantıda bunlarıda penguenseverler ile birlikte konuşur tartışırız diye düşünüyorum.

Bundan sonraki etapta birkaç okul ziyareti yapmak gibi bir hedefimiz var. Bu ziyarette penguenimizi kitlelere ulaştırmak amacındayız. Sarhoş Penguen şuan her geçen gün büyüyen bir yapıda umut verici şekilde hayatına devam ediyor. Tabiki bunlar sizlerin sayesinde oluyor ve bizde daha 1 ayını doldurmamış Sarhoş Penguen grubu olarak çok hoşnutuz.

İleriki günlerde buluşma takvimi konusunda umarım mutabakata varacağız ve sizlerle ilk buluşmamızı planlayacağız. Herkese iyi günler.
Hayatınızın kafam kadar güzel olması dileğiyle!
SARHOŞ PENGUEN

2 yorum:

  1. Buluşmaya katılamasakta her zaman yanındayız Sarhoşum Penguenim..

    MartKedisi

    YanıtlaSil
  2. Tesekkurler, benim de sizin gibi destekçilere ihtiyacım var!

    YanıtlaSil